© Bruegelhut 2017
Made by Kim Leemans

Fietsroutes vlakbij de

Bruegelhut

Vlaanderen fietsland: duizenden kilometers fietsplezier!

© 2017 Vlaanderen Fietsland

Via Vlaanderen fietsland vind je meer dan 100 bewegwijzerde themafietsroutes verspreid over Vlaanderen. Daarnaast kan je ook zelf je route samenstellen door gebruik te maken van de fietsknooppunten en van de online routeplanner. Om het je makkelijk te maken biedt Vlaanderen fietsland een fietsrouteplanner, fietskaarten en kan je je route plannen via GPX-bestand of door de route te downloaden op je smartphone. Er bestaat ook een handige app. Bovendien kan je zien waar je kan ‘fietsen en slapen’ en zelfs je overnachting plannen.

De Bruegelhut is gelegen tussen

knooppunten Antwerpen 10 en

Antwerpen 16.

Geniet van het fietsen en je gezelschap. Profiteer ervan een unieke locatie te leren kennen en kennis te maken met ons divers bier- en wijnaanbod. Tot gauw!

Bij de Bruegelhut kan je eveneens je elektrische fiets opladen.

Vraag aan de kassa om, gratis, jouw laadpunt te activeren.
Enkele mooie fietsroutes Geniet van het fietsen en van je start - stop - pauze in de Bruegelhut. St.-Dimphnaroute o 41km o GPX-bestand o Download op smartphone Op de fiets met helden en heiligen o 50km o GPX-bestand o Download op smartphone Beide routes zijn een aanrader en laten je de mooiste kanten zien van onze stad in de Kempen en haar omgeving.